ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز برقی تفال
سیگار برگ
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
آموزشگاه آشپزی
دوره های آموزش شیرینی پزی
آموزش کافی شاپ
تور کربلا
تور قبرس شمالی
تور کوش آداسی
تشك طبى
روش هاي مطمئن براي مهاجرت به كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۲۷:۱۵

شايد بتوان به جرات گفت كه يكي از مهم ترين و كلي ترين كاربرد هاي يك كواد كوپتر جنبه تفريحي ، سرگرمي آن است !!! بله درست متوجه شده ايد امروزه جنبه ي بازي و سرگرمي پرنده هاي پروازي به قدري افزايش پيدا كرده است كه بسياري از افراد مايل به خريد يك كواد كوپتر شخصي براي مصارف تفريحي ، سرگرمي خود هستند . اما بسيار جالب است كه بدانيد علاوه بر اين كاربرد بسيار كلي ، كواد كوپتر ها كاربرد هاي بسيار مهم و حياتي تري نيز دارند . يكي ديگر از كاربرد هاي پر مصرف و اشتغال زا اين پرنده ها تصوير برداري و عكاسي هوايي ( هليشات ) است . اين نتيجه توسط كواد كوپتر ها و به طور كلي پرنده هايي كه در زير آن ها دوربين تعبيه شده است ، محقق مي شود . مثلا بسياري از كاربران با خريد يك كواد كوپتر دوربين دار از جمع هاي شخصي و خانوادگيشان عكاسي و فيلم برداري ميكنند و از نتيجه كار بسيار لذت مي برند . يا بسياري از عكاسان و فيلم برداران با خريد پرنده هاي حرفه اي تر با دوربين هاي باكيفيت به عكاسي و فيلم برداري هوايي از بسياري مراسمات من جمله عروسي ها مي پردازند . يا كشاورزان عزيز براي فيلم برداري از زمين هاي كشاورزي خودشان و يا حتي براي چك كردن خطوط بسيار طولاني‌ راه‌آ‌هن و يا فيلم برداري از يك ساختمان در حال ساخت به عنوان پيشرفت پروژه و …

موضوع:
برچسب‌ها: كوادكوپتر،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۴:۰۵:۲۶

كوادكوپتر حرفه اي دوربين دار فلنكر W606-5 Flanker همراه با طراحي آيروديناميكي حرفه اي .يكي از Drone هاي نسل جديد كمپاني بنام و معروف هيوجان مي باشد كه اين كواد كوپتر برآيندي از تمام ويژگي هاي خوب يك كوادكوپتر را در خود جاي داده و نظر بسياري از پرواز دوستان را در اقصي نقاط دنيا به خود جلب كرده است . ابعاد كوادكوپتر W606-5 Flanker معادل 16*45*48 سانتي متر بوده و جزء كوادكوپتر هاي سايز بزرگ و Outdoor محسوب مي شود . اين ابعاد پرنده را براي پرواز در محيط هاي آزاد و باز مقاوم كرده و يقينا ميتوانيد به لذت پروازي فوق العاده بالايي دست پيدا كنيد . كيفيت و متريال بدنه بدنه كوادكوپتر W606-5 Flanker بسيار ضد ضربه و ضد كرش مي باشد . جنس بدنه اين Drone فايبر گلاس است و علاوه بر مقاومت بسيار بالايي كه دارد وزن متناسبي نيز دارد . به دليل كيفيت بالاي متريال ديگر نگران سقوط و يا اصايت ضربه به كوادكوپرتان نباشيد . شكل ظاهري اين محصول آن را بسيار خاص كرده و يقينا ميتواند انتخاب مناسبي براي هديه به عزيزانتان باشد . باتري بكار رفته در كوادكوپتر W606-5 Flanker از نوع 7.4 ولت 2500 ميلي آمپري مي باشد و ميتواند تايم پروازي مفيدي معادل 15 دقيقه را براي كاربران فراهم كند . طراحي اين باتري خشابي بوده و يقينا شكل ظاهري آن از باتري محصولات پروازي كمپاني DJI مثل اسپارك و يا مويك پرو الهام گرفته شده است .

موضوع:
برچسب‌ها: كوادكوپتر،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۴ خرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۱۹:۱۸

مهاجرت به كانادا از طريق ساسكاچوان بدين صورت است كه برنامه استاني ساسكاچوان يكي از محبوبترين برنامه هاي مهاجرتي كانادا در حال حاضر مي باشد. استان ساسكاچوان شرايط مناسبي از نظر امتياز بندي براي متقاضيان مهاجرت به كانادا ايجاد كرده است تا افرادي كه داراي تخصص هاي مورد نياز اين استان هستند بتوانند به راحتي به كانادا مهاجرت كنند و اقامت دائم كسب نمايند. مهمترين دليل محبوبيت برنامه استاني ساسكاچوان , عدم نياز به داشتن پيشنهاد شغلي ( Job Offer ) براي اقدام از طريق اين برنامه هست . برنامه استاني ساسكاچوان به ۲ زير شاخه اكسپرس اينتري و OID تقسيم بندي ميشود. اين ۲ برنامه از نظر ليست مشاغل و امتياز بندي استاني كاملا به هم يكسان هستند

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۵۱:۵۱

از قوانين مهاجرت به كانادا از طريق كار ميتوان گفت كه ، صاحب‌نظران سازمان و مديريت، منابع انساني را با ارزش‌ترين منبع سازماني مي‌دانند كه در اولويت قرار مي‌گيرد. به‌كارگيري اين منبع با ارزش، نيازمند مديريت منابع انساني و سيستم‌هاي فرعي آن نظير جذب و استخدام است كه اثربخشي اين سيستم‌ها مستلزم آشنايي كامل با قوانين و مقررات استخدامي است. بايد توجه داشت كه قوانين استخدام و كار، متناسب با تغييرات محيطي دست‌خوش تغييرات زيادي است. و آشنايي با اين قوانين و سيستم‌ها به كارآفرينان، سرمايه‌گذاران و تجار خواهان مهاجرت به كانادا و مقيم كانادا توصيه مي‌شود.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا از طريق كار،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۳۷:۲۱

شرايط اقامت در كانادا بوسيله مهارت شغلي ، مهاجراني كه داراي توانايي شغلي و مهارتي مي باشند، مي توانند از طريق ويزاي مهارتي و تخصص(Express Entry) و به عنوان نيروي متخصص به كانادا مهاجرت كنند،و از اين طريق اقامت دائم كانادا را دريافت كنند. در روش مهاجرت كاري، سابقه كاري، مدرك زبان، سن و وضعيت تعهل امتياز بندي مي شود و وضعيت موفقيت متقاضي در پرونده مهاجرتي را مشخص مي كند. داشتن پيشنهاد كاري از سوي كارفرما در كانادا (job offer) بسيار مي تواند كمك كننده باشد. به صورتي كه وجود تنها اين عامل باعث بدست آوردن نيمي از امتياز لازم براي مهاجرت مي شود.

موضوع:
برچسب‌ها: اقامت در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۵۷:۰۵

مهاجرت به كانادا از طريق ساسكاچوان بدين صورت است كه يكي از اين دو برنامه مهاجرتي استان ساسكاچوان، برنامه انتخابي جذب نيروي متخصص اكسپرس اينتري است كه متقاضيان واجد شرايط در استخر متقاضيان برنامه اكسپرس اينتري فدرال، مي توانند درخواست خود را براي برنامه انتخابي استان ساسكاچوان ثبت كنند. تاييديه انتخاب شدن از سوي اين استان، 600 امتياز تحت سيستم جامع امتياز دهي ( CRS ) به امتيازات متقاضي مي افزايد و آن متقاضي مي تواند براي قرعه كشي بعدي منتظر بماند.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۱۲:۰۲:۳۵

رتبه بندي دوره هاي مختلف تحصيل در كانادا به شرح زير ميباشد : دوره‌هاي‌ هنري‌ و حرفه‌اي‌ براي‌ مدارك ‌Certificate و Diploma از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در كالج‌ها گذرانده‌ مي‌شود. ‌ليسانس يا Bachelor شامل چهار سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ است، در بعضي‌ رشته‌ها مانند معماري‌ طول‌ اين‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نيز مي‌رسد. در استان‌ اُنتاريو به‌ دليل‌ طول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 سال‌ است، دوره‌هاي‌ سه‌ ساله‌ نيز وجود دارد. فوق ليسانس يا Master براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌ ليسانس با معدل‌ حداقل ‌B ضروري‌ است. در صورتي‌ كه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد، بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ طول‌ دوره‌هاي فوق ليسانس از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ متغير است. ‌‌دكتري يا D براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در دوره فوق ليسانس مورد نياز است. علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌هاي‌ كتبي‌ استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره ‌دكتري در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سال‌هاي‌ تحصيلي‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو) و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهي‌ از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. طول‌ متوسط‌ دوره‌ دكتري در دانشگاه‌هاي‌ كانادا چهار سال‌ است. البته در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ دكتري بدون‌ دريافت فوق ليسانس و به‌ صورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن ليسانس ميسر است.

موضوع:
برچسب‌ها: تحصيل در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۵۶:۵۵

ويزاي مولتيپل يا مولتي كانادا به معني يك سره ماندن در تمام مدت ويزا نيست. وقتي بار اول با ويزا وارد ميشويد افسر يك تاريخ انتهاي ماندن (كه معمولا شش ماهه هست) بر روي پاسپورت شما مينويسد. شما ميبايست قبل از اين زمان از كانادا خارج شويد ( يا براي تمديد آن اقدام كنيد) ولي ميتوانيد بارها و بارها (طي زمان اعتبار ويزاي مولتيپل) ورود و خروج كنيد و هر بار افسر مرزي كانادا يك تاريخ انتهايي (معمولا 6 ماه) براي شما تعيين كند. فرزندان شما با ويزيتور ويزا اجازه تحصيل ندارند و اين كار غير قانوني است. با اين وجود ميتوانيم اول براي ايشان از مدارس/دانشگاههاي كانادا پذيرش تحصيلي گرفته و وضعيت ايشان به ويزاي تحصيلي تبديل شود.

موضوع:
برچسب‌ها: ويزاي مولتي كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۱:۲۵:۲۴

تحصيل در كانادا تا مقطع ديپلم به صورت اجباري مي باشد كه دانش آموزان بعداز گذراندن اين ۱۲ سال تحصيلي موفق به اخذ مدرك ديپلم مي شوند و مي توانند وارد دانشگاه شوند بنابراين فرد براي ادامه تحصيل مي بايست شرايط اخذ پذيرش در اين دانشگاه ها را داشته باشد. در كالج ها رشته هاي كاربردي و فني و حرفه اي تدريس ميشود و زبان تحصيل آنان انگليسي نيز مي باشد در واقع تحصيل در كانادا در اين مقطع به زبان انگليسي ميباشد و در پايان به دانشجويان مدرك فارغ التحصيلي كالج داده ميشود. دراين دانشگاه ها مقاطع كارشناسي،كارشناسي ارشد و دكترا گذرانده ميشود و مدرك علمي دانشگاه به دانشجويان اعطا مي شود.از شرايط پذيرش دانشجو در دانشگاه هاي كانادا معدل و نمرات سال آخر دبيرستان دانش آموزان است. زبان تدريس در اغلب دانشگاه هاي كانادا انگليسي و از اين رو دانشجويان ميبايست مدرك زبان آيلتس حداقل ۶ را داشته باشند. يكي از دانشگاه هاي كانادا دانشگاه كبك مي باشد كه بيش از ۸۷۰۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصيل هستند. براي تحصيل در كانادا با كمترين هزينه و تحصيل در كانادا با مدرك ديپلم حداقل مدرك ديپلم و زبان آيلتس ۶ الزامي ميباشد.

موضوع:
برچسب‌ها: تحصيل در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۱۸:۰۸

دانشگاه ها به لطف كيفيت شان در آموزش و تحقيق، در سطح جهاني شناخته شده هستند. مدارك صادر شده از دانشگاه هاي كانادا، معادل مدارك آمريكايي و ساير دانشگاه هاي مشترك المنافع در نظر گرفته مي شوند. دانشگاه هاي كانادا به مقدار زيادي از طرف دولت بودجه دريافت مي كنند؛ به همين علت صرف نظر از مكان و محدوده جفرافيايي شان، همواره كيفيتي بالا دارند. بعلاوه، همگي سطح بالايي از استقلال را در امر آموزش حفظ مي كنند. اين دانشگاه ها طيف گسترده اي از دوره ها و طيف كاملي از مدارك را، از كارشناسي گرفته تا دكترا، ارائه مي دهند و همچنين قادر به صدور گواهينامه ها و مدارك حرفه اي مي باشند. هزينه هاي هر دانشگاه بسته به هر استان، مركز و برنامه هاي تحصيلي، متغير است و براي تحصيل در كانادا بايد از سايتهاي معتبر اقدام نمود .

موضوع:
برچسب‌ها: تحصيل در كانادا،

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]