ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز برقی تفال
سیگار برگ
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
آموزشگاه آشپزی
دوره های آموزش شیرینی پزی
آموزش کافی شاپ
تور کربلا
تور قبرس شمالی
تور کوش آداسی
تشك طبى
روش هاي مطمئن براي مهاجرت به كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت: ۱۰:۰۳:۵۵

ادامه تحصيل در كانادا و مجارت به كانادا داراي شرايطي ميباشد : دوره‌هاي‌ هنري‌ و حرفه‌اي‌ براي‌ مدارك ‌Certificate و Diploma از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در كالج‌ها گذرانده‌ مي‌شود. ‌ليسانس يا Bachelor شامل چهار سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ است، در بعضي‌ رشته‌ها مانند معماري‌ طول‌ اين‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نيز مي‌رسد. در استان‌ اُنتاريو به‌ دليل‌ طول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 سال‌ است، دوره‌هاي‌ سه‌ ساله‌ نيز وجود دارد. فوق ليسانس يا Master براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌ ليسانس با معدل‌ حداقل ‌B ضروري‌ است. در صورتي‌ كه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد، بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ طول‌ دوره‌هاي فوق ليسانس از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ متغير است. ‌‌دكتري يا D براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در دوره فوق ليسانس مورد نياز است. علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌هاي‌ كتبي‌ استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره ‌دكتري در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سال‌هاي‌ تحصيلي‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو) و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهي‌ از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. طول‌ متوسط‌ دوره‌ دكتري در دانشگاه‌هاي‌ كانادا چهار سال‌ است. البته در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ دكتري بدون‌ دريافت فوق ليسانس و به‌ صورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن ليسانس ميسر است.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت: ۰۶:۴۱:۱۰

براي مهاجرت به كانادا برنامه مهاجرتي دولت ساسكاچوآن يكي از روشهاي مهاجرتي به اين استان مي باشد كه به متقاضياني كه قصد كار و زندگي در اين استان را دارند كمك مي كند كه طي دو مرحله براي اخذ اقامت دائم كانادا و شروع زندگي در ساسكاچوآن اقدام كنند. در مرحله اول شما با ارسال مدارك توسط دولت ساسكاچوآن انتخاب مي شويد. دولت ساسكاچوآن نامه اي را براي شما و براي اداره مهاجرت فدرال كانادا مبني بر قبولي شما ارسال مي نمايد. در مرحله دوم؛ متقاضي يا وكيل او پرونده كامل بانضمام نامه تاييديه ساسكاچوآن را براي دولت فدرال ارسال مي كند. دولت فدرال كانادا مراحل دريافت كارت اقامت وسو پيشينه و مديكال را انجام مي دهد. در آخرين مرحله شما وارد كانادا مي شويد. توجه داشته باشيد كه اگر داراي پيشنهاد شغلي از كارفرمايي در اين استان هستيد روند متفاوت است.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

[ ۱ ]