ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز برقی تفال
سیگار برگ
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
آموزشگاه آشپزی
دوره های آموزش شیرینی پزی
آموزش کافی شاپ
تور کربلا
تور قبرس شمالی
تور کوش آداسی
تشك طبى
روش هاي مطمئن براي مهاجرت به كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۱۹:۵۳

شرايط كارآفرينان براي مهاجرت به كانادا از طريق ساسكاچوان بدين صورت است كه اين نوع مهاجرت به افرادي در ايران كه بيزينس فعالي دارند توصيه مي شود. براي اخذ اقامت كانادا از روش كارآفريني 2 نكته بسيار مهم مورد بررسي قرار مي گيرد. ابتدا فرد متقاضي در 5 سال گذشته بايد 3 سال سابقه مديريتي بيزينس فعالي را داشته باشد و براي كارآفريني بايد دارايي خالصي حدود 300.00 دلار كانادا داشته باشد كه براي تاسيس يك كار در ايالت ساسكاچوان نيازمند حداقل مبلغ 150.000 دلار كانادا مي باشد. نكته بسيار مهم براي گرفتن ويزا ، داشتن طرح توجيهي موفق مي باشد كه فرد متقاضي بايد ثابت كند كه مي تواند بيزينس موفقي در كشور كانادا و ايالت ساسكاچوان داشته باشد.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۰۱:۰۵

در خواست مهاجرت به كانادا از طريق پناهندگي بدين صورت است كه تقاضاي برخورداري از حمايت پناهندگي در كانادا به دو صورت انجام مي شود: درخواست خود را هنگام ورود به كانادا و در مبادي ورودي در فرودگاه، بندر، يا هنگام ورود در مرز زميني، به افسران اداره خدمات مرزي كانادا (Canada Border Services Agency) ارايه دهد. درخواست پناهندگي را در داخل و پس از استقرار در خاك كانادا، به اداره شهروندي و مهاجرت (Citizenship and Immigration Canada) كانادا تسليم نمايد. معمولاً اين افراد به مدت يك سال يا تا زماني‌ كه به خودكفايي برسند، مورد حمايت هاي حكومت فدرال، استان كبك و يا حاميان مالي‌ خصوصي (سازمان‌ها و يا گروه‌هاي مردمي) مي گردند تا نياز‌هاي اوليه آنها مانند غذا، سرپناه و عوارضي كه بايد به استان محل اقامت پرداخت كنند، را تأمين شود. حاميان خصوصي مسئول ارائه حمايت مالي‌ و عاطفي به پناهندگان در مدت دوره اسپانسري يا تا زماني‌ كه پناهنده به وابستگي مالي‌ دست پيدا كند يا زودتر از موعد مقرر، هستند. همچنين دولت كانادا به منظور سازگاري پناهندگان با محيط و كمك به آنها براي ايجاد ارتباط و پيدا كردن حرفه، براي افراد تازه وارد دوره‌هاي زبان انگليسي‌ و فرانسه برگزار مي‌كند.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۵۹:۱۲

مهاجرت به كانادا از طريق پناهندگي شامل دو روش ميباشد كه يك مورد از آن را توضيح خواهيم داد : پناهندگي كانادا با حمايت بخش خصوصي: پناهندگي با حمايت بخش خصوصي به اين صورت مي باشد كه گروه هايي از مردم كانادايي كه به تاييد دولت اين كشور رسيده اند داوطلب مي شوند تا از پناهندگان به اين كشور حمايت كنند كه اين حمايت يك سال مي باشد يا تا زماني ادامه پيدا مي كند كه شخص پناهنده از نظر مالي مستقل شود و با شرايط زندگي در اين كشور وفق پيدا كند. حمايت پناهندگان تحت نظر بخش خصوصي به اين صورت مي باشد كه هنگام ورود شما به فرودگاه كانادا حاميان كانادايي به استقبال شخص پناهنده مي آيند و تمامي امكانات رفاهي از جمله مسكن، خوراك، پوشاك و … را در اختيار شخص پناهنده قرار مي دهند و وي را حمايت مي نمايند.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۳۰:۵۹

مهاجرت به كانادا از طريق كار و كارآفريني :مهاجرت به كانادا انتخاب خوبي براي كارآفرينان است، كانادا به دنبال جذب كارآفريناني است كه پتانسيل راه اندازي شركت هاي نوآور را داشته و مي‌توانند كسب و كاري را ايجاد نمايند. اگر يك ايده خوب داشته باشيد و بتوانيد يكي از سازمان هاي معرفي شده توسط اداره مهاجرت را راضي به سرمايه گذاري در طرح خود كنيد، ويزاي استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت كه توسط آن ويزاي اقامت دائم كانادا اعطا مي شود. دقت كنيد كه شما مجاز به سرمايه گذاري شخصي جهت مهاجرت به كانادا نمي باشيد مگر اينكه سازمان هاي معرفي شده از شما بخواهند تا در سرمايه گذاري شراكت كنيد.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا از طريق كار،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۵۸:۲۵

برنامه نيروي متخصص براي استان كبك براي مهاجرت به كانادا از طريق كار بدين صورت ميباشد كه سيستم انتخاب مهاجرت كبك ، براي نيروهاي متخصصي طراحي گرديده كه براساس نيازهاي اقتصادي، شرايط مهاجرت براي آنها فراهم شده است . متقاضيان نيروي متخصص كبك ، بر اساس فاكتورهاي انتخابي برنامه نيروي متخصص فدرال ارزيابي نمي شوند . سازمان مهاجرت و شهروندي كانادا (CIC) ، معيارهاي انتخاب متقاضيان مهاجرت كبك را اعلام مي كند . متقاضياني كه تحت سيستم انتخاب مهاجرت كبك ، گواهي انتخاب كبك براي آنها صادر شده است مي توانند براي اقامت دائم كانادا درخواست دهند . براي واجد شرايط بودن دريافت گواهي انتخاب كبك ، متقاضيان نيروي متخصص بايد امتياز كافي را تحت سيستم انتخاب مهاجرت كبك كه در جدول زير به آن اشاره شده ،بدست آورند . متقاضيان مجرد بايد حداقل 49 امتياز بر اساس جدول زير بدست آورند . متقاضياني كه همسر يا نامزد رسمي دارند بايد حداقل 57 امتياز كسب كنند .

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا از طريق كار،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۴۸:۴۰

روش هاي مختلف مهاجرت به كانادا وجود دارد كه بسيار مطمئن و راحت باشد كه يكي از راه هاي مهاجرت به كانادا براي متقاضيان مهاجرت به كانادا كه اخذ اقامت بسيار سريعي را در پي دارد اخذ پيشنهاد كار از يك كارفرما در اين كشور مي باشد. متقاضيان ميبايست مدرك تحصيلي حداقل ديپلم و همچنين مدرك زبان انگليسي را داشته باشند و البته ميبايست در شغل پيشنهاد شده از سوي كارفرماي كانادايي 2 سال سابقه كاري مفيد داشته باشند. بيشترين شغل هاي پيشنهاد شده از سوي كارفرمايان كانادايي شامل: برق، كامپيوتر، آشپزي، جوشكاري، لوله كشي و معماري مي باشد.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۵۴:۵۶

كانادا براي پويا نمودن بازار كار خود و جبران كمبود نيروي كار ماهر خود، هر ساله دهها هزار نيروي كار خارجي از سراسر جهان جذب مي نمايد. به جز شهروندان كانادا و مقيمان دائم اين كشور، تمامي ساكنين كانادا براي كار كردن در اين كشور به اخذ مجوز كار از كشور كانادا يا به طور مشخص از اداره مهاجرت و پناهندگي كانادا نياز دارند. بنابراين اخذ مجوز كار يكي از سريع ترين راه ها براي ورود و در نهايت مهاجرت به كانادا است چرا كه امكان تبديل به اقامت دائم را دارد.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۹:۵۳:۲۸

واقعيت اين است كه ارزان ترين و آسان ترين راه هاي مهاجرت به كانادا، به دليل درخواست هاي زياد از سرزمين هاي گوناگون براي همه امكان پذير نيست. اولين گام براي موفقيت در اين كار اين است كه شما ماهر باشيد يا به عبارت ديگر در حيطه ي كار و هنرتان از افراد برتر محسوب شويد. _اغلب راه اندازي كسب و كار يا سرمايه گذاري را بهترين راه كسب اقامت اين كشور مي دانند كه سبب اشتغال زايي كانادا مي شود، اين روند در برخي استان هاي اين كشور هنوز هم امكان پذير است اما بايد بدانيد كه راه هاي ديگري هم وجود دارد. _ برخي ديگر گزينه ي كارگر ماهر (Skilled Worker) را بهترين انتخاب مي دانند، زيرا اين كشور هر ساله به حدود ۳۰۰۰ نفر اجازه مي دهد كه تحت آموزش قرار گيرند و بتوانند طي اين سال به كارگري ماهر تبديل شوند. حتي اگر شما پزشك باشيد و از اين طريق اقدام كنيد باز هم بايد طي يك سال خود را به فردي كاملا ماهر و درجه يك تبديل نماييد تا بتوانيد جايي در اين كشور براي خود دست و پا كنيد. _بعضي ديگر هم گزينه ي خود اشتغالي (self-employed) را بر مي گزينند و تصميم مي گيرند مانند يك هنرمند و كسي كه استعداد منحصر به فردي دارد وارد كانادا شوند. با توصيفات بالا براي مهاجرت به اين كشور بايد همه ي افراد در سطح بسيار بالاي مالي يا علمي باشند تا بتوانند ساكن كانادا شوند، پس افراد قشر متوسط چه مي شوند؟ بايد بدانيد كه حتي اين گزينه ها هم موجب كسب اقامت موقت كانادا مي شوند و براي اخذ اقامت دائم در هر سطح علمي و مالي كه باشيد باز هم بايد تلاش كنيد، نكته ي مهم اين است كه در نهايت اگر واجد شرايط باشيد مي توانيد مقيم اين كشور شويد و زندگي با آرامشي داشته باشيد.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۲:۴۲:۱۳

از لحاظ استانداردهاي زندگي ، سازمان ملل متحد ، كانادا را به عنوان يكي از بهترين مكان هاي جهان براي زندگي معرفي كرده است. – امكان مهاجرت قانوني با تمام اعضاي خانواده به صورت قانوني – خدمات آموزشي (تا قبل از ورود به دانشگاه) و پزشكي با هزينه هاي فوق العاده پايين – امكان مهاجرت از طرق مختلف از جمله نيروي متخصص و ماهر و همچنين سرمايه گذاري – واجد شرايط بودن براي شهروندي كانادا ظرف مدت سه سال پس از ورود به كانادا با وضعيت اقامت دائم – برخورداري از مزاياي رفاهي دولت (در صورت ضرورت) مانند امكانات پزشكي رايگان ، آموزش رايگان، بيمه سن يا بازنشستگي ، بيمه بيكاري و غيره. – اجراي حداقل مقررات و قوانين دولتي در هنگام شروع كسب و كار پس ازمهاجرت به كانادا .

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۹ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۰۶:۲۱

در حال حاضر كانادا به عنوان كشوري با يك سياست باز مهاجرپذيري و بيش از 34 گروه قومي مختلف شناخته ميشود. 10 كشور اول مبدا عبارتند از چين، هند، فيليپين، پاكستان، امريكا، انگلستان، كره جنوبي، كلمبيا و سري لانكا شما ميتوانيد تحت يك يا چند روش مختلف براي مهاجرت به كانادا واجد شرايط باشيد. اينكه بهترين روش را بسته به شرايط خاصتان انتخاب كنيد از اهميت به سزائي برخوردار است. ما ميتوانيم به شما راهنمايي كنيم كه بهترين راه را انتخاب كنيد و در زمينه انجام كار به شما كمك نماييم و با مراجعه با سايت اينترنتي ما ميتوانيد از روشهاي مختلف اقامت در كانادا بسته به شرايط خود آگاه شويد .

موضوع:
برچسب‌ها: اقامت در كانادا،

[ ۱ ][ ۲ ]