در برقی اتوماتیک و کرکره
ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز تفال
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
تشك طبى
روش هاي مطمئن براي مهاجرت به كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۵۷:۰۵

مهاجرت به كانادا از طريق ساسكاچوان بدين صورت است كه يكي از اين دو برنامه مهاجرتي استان ساسكاچوان، برنامه انتخابي جذب نيروي متخصص اكسپرس اينتري است كه متقاضيان واجد شرايط در استخر متقاضيان برنامه اكسپرس اينتري فدرال، مي توانند درخواست خود را براي برنامه انتخابي استان ساسكاچوان ثبت كنند. تاييديه انتخاب شدن از سوي اين استان، 600 امتياز تحت سيستم جامع امتياز دهي ( CRS ) به امتيازات متقاضي مي افزايد و آن متقاضي مي تواند براي قرعه كشي بعدي منتظر بماند.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۱۲:۰۲:۳۵

رتبه بندي دوره هاي مختلف تحصيل در كانادا به شرح زير ميباشد : دوره‌هاي‌ هنري‌ و حرفه‌اي‌ براي‌ مدارك ‌Certificate و Diploma از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در كالج‌ها گذرانده‌ مي‌شود. ‌ليسانس يا Bachelor شامل چهار سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ است، در بعضي‌ رشته‌ها مانند معماري‌ طول‌ اين‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نيز مي‌رسد. در استان‌ اُنتاريو به‌ دليل‌ طول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 سال‌ است، دوره‌هاي‌ سه‌ ساله‌ نيز وجود دارد. فوق ليسانس يا Master براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌ ليسانس با معدل‌ حداقل ‌B ضروري‌ است. در صورتي‌ كه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد، بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ طول‌ دوره‌هاي فوق ليسانس از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ متغير است. ‌‌دكتري يا D براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در دوره فوق ليسانس مورد نياز است. علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌هاي‌ كتبي‌ استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره ‌دكتري در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سال‌هاي‌ تحصيلي‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو) و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهي‌ از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. طول‌ متوسط‌ دوره‌ دكتري در دانشگاه‌هاي‌ كانادا چهار سال‌ است. البته در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ دكتري بدون‌ دريافت فوق ليسانس و به‌ صورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن ليسانس ميسر است.

موضوع:
برچسب‌ها: تحصيل در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۵۶:۵۵

ويزاي مولتيپل يا مولتي كانادا به معني يك سره ماندن در تمام مدت ويزا نيست. وقتي بار اول با ويزا وارد ميشويد افسر يك تاريخ انتهاي ماندن (كه معمولا شش ماهه هست) بر روي پاسپورت شما مينويسد. شما ميبايست قبل از اين زمان از كانادا خارج شويد ( يا براي تمديد آن اقدام كنيد) ولي ميتوانيد بارها و بارها (طي زمان اعتبار ويزاي مولتيپل) ورود و خروج كنيد و هر بار افسر مرزي كانادا يك تاريخ انتهايي (معمولا 6 ماه) براي شما تعيين كند. فرزندان شما با ويزيتور ويزا اجازه تحصيل ندارند و اين كار غير قانوني است. با اين وجود ميتوانيم اول براي ايشان از مدارس/دانشگاههاي كانادا پذيرش تحصيلي گرفته و وضعيت ايشان به ويزاي تحصيلي تبديل شود.

موضوع:
برچسب‌ها: ويزاي مولتي كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۱:۲۵:۲۴

تحصيل در كانادا تا مقطع ديپلم به صورت اجباري مي باشد كه دانش آموزان بعداز گذراندن اين ۱۲ سال تحصيلي موفق به اخذ مدرك ديپلم مي شوند و مي توانند وارد دانشگاه شوند بنابراين فرد براي ادامه تحصيل مي بايست شرايط اخذ پذيرش در اين دانشگاه ها را داشته باشد. در كالج ها رشته هاي كاربردي و فني و حرفه اي تدريس ميشود و زبان تحصيل آنان انگليسي نيز مي باشد در واقع تحصيل در كانادا در اين مقطع به زبان انگليسي ميباشد و در پايان به دانشجويان مدرك فارغ التحصيلي كالج داده ميشود. دراين دانشگاه ها مقاطع كارشناسي،كارشناسي ارشد و دكترا گذرانده ميشود و مدرك علمي دانشگاه به دانشجويان اعطا مي شود.از شرايط پذيرش دانشجو در دانشگاه هاي كانادا معدل و نمرات سال آخر دبيرستان دانش آموزان است. زبان تدريس در اغلب دانشگاه هاي كانادا انگليسي و از اين رو دانشجويان ميبايست مدرك زبان آيلتس حداقل ۶ را داشته باشند. يكي از دانشگاه هاي كانادا دانشگاه كبك مي باشد كه بيش از ۸۷۰۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصيل هستند. براي تحصيل در كانادا با كمترين هزينه و تحصيل در كانادا با مدرك ديپلم حداقل مدرك ديپلم و زبان آيلتس ۶ الزامي ميباشد.

موضوع:
برچسب‌ها: تحصيل در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۱۸:۰۸

دانشگاه ها به لطف كيفيت شان در آموزش و تحقيق، در سطح جهاني شناخته شده هستند. مدارك صادر شده از دانشگاه هاي كانادا، معادل مدارك آمريكايي و ساير دانشگاه هاي مشترك المنافع در نظر گرفته مي شوند. دانشگاه هاي كانادا به مقدار زيادي از طرف دولت بودجه دريافت مي كنند؛ به همين علت صرف نظر از مكان و محدوده جفرافيايي شان، همواره كيفيتي بالا دارند. بعلاوه، همگي سطح بالايي از استقلال را در امر آموزش حفظ مي كنند. اين دانشگاه ها طيف گسترده اي از دوره ها و طيف كاملي از مدارك را، از كارشناسي گرفته تا دكترا، ارائه مي دهند و همچنين قادر به صدور گواهينامه ها و مدارك حرفه اي مي باشند. هزينه هاي هر دانشگاه بسته به هر استان، مركز و برنامه هاي تحصيلي، متغير است و براي تحصيل در كانادا بايد از سايتهاي معتبر اقدام نمود .

موضوع:
برچسب‌ها: تحصيل در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۳۹:۲۸

برنامه اكسپرس اينتري يا ورود سريع Express Entry يكي از روش هاي درخواست ويزا و اقامت در كانادا است. Express Entry (كه به اختصار EE هم گفته مي‌شود)،‌ از سال ۲۰۱۵ براي بررسي پرونده‌هاي علاقمندان مهاجرت به كانادا در چهار دسته نيروي متخصص فدرال، تجربه فدرال، تجربه كانادايي و بخشي از برنامه‌هاي پذيرش استاني ايجاد شده است. با توجه به اينكه تمام مراحل برنامه اكسپرس اينتري به صورت كاملاً نوين الكترونيكي انجام مي شود، در مدت زمان ۶ ماه يا كمتر از آن، تمام پروسه مهاجرت به كانادا، از ارائه درخواست تا گرفتن ويزاي كانادا، پايان مي يابد. قبل از ايجاد اين برنامه، مدت‌زمان بررسي پرونده‌ها طولاني‌تر بوده و حتي در مواردي كه امتياز فرد متقاضي كم بود، اين مدت زمان از ماه‌ها به سال‌ها مي‌رسيد.

موضوع:
برچسب‌ها: اقامت در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۳۵:۵۸

واقعيت اين است كه ارزان ترين و آسان ترين راه هاي مهاجرت به كانادا، به دليل درخواست هاي زياد از سرزمين هاي گوناگون براي همه امكان پذير نيست. اولين گام براي موفقيت در اين كار اين است كه شما ماهر باشيد يا به عبارت ديگر در حيطه ي كار و هنرتان از افراد برتر محسوب شويد. _اغلب راه اندازي كسب و كار يا سرمايه گذاري را بهترين راه كسب اقامت اين كشور مي دانند كه سبب اشتغال زايي كانادا مي شود، اين روند در برخي استان هاي اين كشور هنوز هم امكان پذير است اما بايد بدانيد كه راه هاي ديگري هم وجود دارد. _ برخي ديگر گزينه ي كارگر ماهر (Skilled Worker) را بهترين انتخاب مي دانند، زيرا اين كشور هر ساله به حدود ۳۰۰۰ نفر اجازه مي دهد كه تحت آموزش قرار گيرند و بتوانند طي اين سال به كارگري ماهر تبديل شوند. حتي اگر شما پزشك باشيد و از اين طريق اقدام كنيد باز هم بايد طي يك سال خود را به فردي كاملا ماهر و درجه يك تبديل نماييد تا بتوانيد جايي در اين كشور براي خود دست و پا كنيد. _بعضي ديگر هم گزينه ي خود اشتغالي (self-employed) را بر مي گزينند و تصميم مي گيرند مانند يك هنرمند و كسي كه استعداد منحصر به فردي دارد وارد كانادا شوند.

موضوع:
برچسب‌ها: اقامت در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۹:۴۶:۴۴

نحوه دريافت ويزاي توريستي كانادا بدين صورت است كه در ابتدا بايد پرونده (كامل و بدون هيچ گونه نقصي) براي سفارت كانادا با توجه به كشور محل اقامت، ارسال شود. با توجه به هر پرونده، مدارك خاصي مورد نياز مي باشد. بايد به آفيسر كانادايي كه پرونده شما را بررسي مي كند، اطمينان دهيد كه بعد از سپري شدن مدت زمان ويزا به كشور خود بازميگرديد . كليه مدارك و هزينه هاي دولت كانادا و هزينه هاي انگشت نگاري قبل از ارسال پرونده پرداخت مي شود. مدارك بايد اصل و در صورت لزوم و يا درخواست از سفارت كانادا قابل ارائه باشد. در بعضي موارد دريافت ويزاي توريستي كانادا نياز به مصاحبه دارد. انجام انگشت نگاري براي افراد بين ۱۴ تا ۸۰ سال الزامي است. به اين علت كه هنگام ورود به كانادا اطلاعات بايومتريك شما با اطلاعات ثبت شده در هنگام درخواست ويزا تطابق داده مي شود تا هويت شما تاييد گردد.

موضوع:
برچسب‌ها: ويزاي توريستي كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۰۴:۲۰

فرايند اخذ ويزاي توريستي كانادا حدود 16 هفته به طول مي انجامد؛ اگرچه مدت زمان نسبتا كوتاه براي اخذ ويزاي توريستي كانادا نكته مثبتي است ولي در عين حال به اين معني است كه اگر متقاضيان مدارك مورد نياز را به طور كامل ارسال نكنند سفارت كانادا معمولا پرونده را مردود كرده و شانس تكميل دوباره پرونده را به متقاضيان نمي دهد.

موضوع:
برچسب‌ها: ويزاي توريستي كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۳۴:۴۴

استان ساسكاچوان به خاطر ورود مهاجران از سراسر جهان يكي از سريع الرشدترين استان هاي كانادا از نظر اقتصاد و جمعيت مي باشد. اين استان يكي از استان هاي چمنزاري غرب كانادا محسوب مي شود. اقتصاد آن در درجه ي اول مبتني بر صنعت كشاورزي و منابع طبيعي مهم همانند جنگلداري و ماهيگيري است. اين استان، دو شهر مهم، ساسكتون و رجينا و همچنين بيابان هاي بي كران وسيعي را در خود جاي داده است. تحصيل در استان ساسكاچوان SNIP برنامه ي انتخاب استاني ساسكاچوان است. مهاجران آينده كه داراي مهارت ها و تجارب مد نظر استان هستند مي توانند از طريق اين برنامه، گواهي انتخاب استاني خود را دريافت نمايد و براي مهاجرت به كانادا از طريق ساسكاچوان اقدام نماييد .

[ ۱ ]