ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز برقی تفال
سیگار برگ
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
آموزشگاه آشپزی
دوره های آموزش شیرینی پزی
آموزش کافی شاپ
تور کربلا
تور قبرس شمالی
تور کوش آداسی
تشك طبى
روش هاي مطمئن براي مهاجرت به كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۳۹:۲۸

برنامه اكسپرس اينتري يا ورود سريع Express Entry يكي از روش هاي درخواست ويزا و اقامت در كانادا است. Express Entry (كه به اختصار EE هم گفته مي‌شود)،‌ از سال ۲۰۱۵ براي بررسي پرونده‌هاي علاقمندان مهاجرت به كانادا در چهار دسته نيروي متخصص فدرال، تجربه فدرال، تجربه كانادايي و بخشي از برنامه‌هاي پذيرش استاني ايجاد شده است. با توجه به اينكه تمام مراحل برنامه اكسپرس اينتري به صورت كاملاً نوين الكترونيكي انجام مي شود، در مدت زمان ۶ ماه يا كمتر از آن، تمام پروسه مهاجرت به كانادا، از ارائه درخواست تا گرفتن ويزاي كانادا، پايان مي يابد. قبل از ايجاد اين برنامه، مدت‌زمان بررسي پرونده‌ها طولاني‌تر بوده و حتي در مواردي كه امتياز فرد متقاضي كم بود، اين مدت زمان از ماه‌ها به سال‌ها مي‌رسيد.

موضوع:
برچسب‌ها: اقامت در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۳۵:۵۸

واقعيت اين است كه ارزان ترين و آسان ترين راه هاي مهاجرت به كانادا، به دليل درخواست هاي زياد از سرزمين هاي گوناگون براي همه امكان پذير نيست. اولين گام براي موفقيت در اين كار اين است كه شما ماهر باشيد يا به عبارت ديگر در حيطه ي كار و هنرتان از افراد برتر محسوب شويد. _اغلب راه اندازي كسب و كار يا سرمايه گذاري را بهترين راه كسب اقامت اين كشور مي دانند كه سبب اشتغال زايي كانادا مي شود، اين روند در برخي استان هاي اين كشور هنوز هم امكان پذير است اما بايد بدانيد كه راه هاي ديگري هم وجود دارد. _ برخي ديگر گزينه ي كارگر ماهر (Skilled Worker) را بهترين انتخاب مي دانند، زيرا اين كشور هر ساله به حدود ۳۰۰۰ نفر اجازه مي دهد كه تحت آموزش قرار گيرند و بتوانند طي اين سال به كارگري ماهر تبديل شوند. حتي اگر شما پزشك باشيد و از اين طريق اقدام كنيد باز هم بايد طي يك سال خود را به فردي كاملا ماهر و درجه يك تبديل نماييد تا بتوانيد جايي در اين كشور براي خود دست و پا كنيد. _بعضي ديگر هم گزينه ي خود اشتغالي (self-employed) را بر مي گزينند و تصميم مي گيرند مانند يك هنرمند و كسي كه استعداد منحصر به فردي دارد وارد كانادا شوند.

موضوع:
برچسب‌ها: اقامت در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۹:۴۶:۴۴

نحوه دريافت ويزاي توريستي كانادا بدين صورت است كه در ابتدا بايد پرونده (كامل و بدون هيچ گونه نقصي) براي سفارت كانادا با توجه به كشور محل اقامت، ارسال شود. با توجه به هر پرونده، مدارك خاصي مورد نياز مي باشد. بايد به آفيسر كانادايي كه پرونده شما را بررسي مي كند، اطمينان دهيد كه بعد از سپري شدن مدت زمان ويزا به كشور خود بازميگرديد . كليه مدارك و هزينه هاي دولت كانادا و هزينه هاي انگشت نگاري قبل از ارسال پرونده پرداخت مي شود. مدارك بايد اصل و در صورت لزوم و يا درخواست از سفارت كانادا قابل ارائه باشد. در بعضي موارد دريافت ويزاي توريستي كانادا نياز به مصاحبه دارد. انجام انگشت نگاري براي افراد بين ۱۴ تا ۸۰ سال الزامي است. به اين علت كه هنگام ورود به كانادا اطلاعات بايومتريك شما با اطلاعات ثبت شده در هنگام درخواست ويزا تطابق داده مي شود تا هويت شما تاييد گردد.

موضوع:
برچسب‌ها: ويزاي توريستي كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۰۴:۲۰

فرايند اخذ ويزاي توريستي كانادا حدود 16 هفته به طول مي انجامد؛ اگرچه مدت زمان نسبتا كوتاه براي اخذ ويزاي توريستي كانادا نكته مثبتي است ولي در عين حال به اين معني است كه اگر متقاضيان مدارك مورد نياز را به طور كامل ارسال نكنند سفارت كانادا معمولا پرونده را مردود كرده و شانس تكميل دوباره پرونده را به متقاضيان نمي دهد.

موضوع:
برچسب‌ها: ويزاي توريستي كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۳۴:۴۴

استان ساسكاچوان به خاطر ورود مهاجران از سراسر جهان يكي از سريع الرشدترين استان هاي كانادا از نظر اقتصاد و جمعيت مي باشد. اين استان يكي از استان هاي چمنزاري غرب كانادا محسوب مي شود. اقتصاد آن در درجه ي اول مبتني بر صنعت كشاورزي و منابع طبيعي مهم همانند جنگلداري و ماهيگيري است. اين استان، دو شهر مهم، ساسكتون و رجينا و همچنين بيابان هاي بي كران وسيعي را در خود جاي داده است. تحصيل در استان ساسكاچوان SNIP برنامه ي انتخاب استاني ساسكاچوان است. مهاجران آينده كه داراي مهارت ها و تجارب مد نظر استان هستند مي توانند از طريق اين برنامه، گواهي انتخاب استاني خود را دريافت نمايد و براي مهاجرت به كانادا از طريق ساسكاچوان اقدام نماييد .

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۱۹:۵۳

شرايط كارآفرينان براي مهاجرت به كانادا از طريق ساسكاچوان بدين صورت است كه اين نوع مهاجرت به افرادي در ايران كه بيزينس فعالي دارند توصيه مي شود. براي اخذ اقامت كانادا از روش كارآفريني 2 نكته بسيار مهم مورد بررسي قرار مي گيرد. ابتدا فرد متقاضي در 5 سال گذشته بايد 3 سال سابقه مديريتي بيزينس فعالي را داشته باشد و براي كارآفريني بايد دارايي خالصي حدود 300.00 دلار كانادا داشته باشد كه براي تاسيس يك كار در ايالت ساسكاچوان نيازمند حداقل مبلغ 150.000 دلار كانادا مي باشد. نكته بسيار مهم براي گرفتن ويزا ، داشتن طرح توجيهي موفق مي باشد كه فرد متقاضي بايد ثابت كند كه مي تواند بيزينس موفقي در كشور كانادا و ايالت ساسكاچوان داشته باشد.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۰۱:۰۵

در خواست مهاجرت به كانادا از طريق پناهندگي بدين صورت است كه تقاضاي برخورداري از حمايت پناهندگي در كانادا به دو صورت انجام مي شود: درخواست خود را هنگام ورود به كانادا و در مبادي ورودي در فرودگاه، بندر، يا هنگام ورود در مرز زميني، به افسران اداره خدمات مرزي كانادا (Canada Border Services Agency) ارايه دهد. درخواست پناهندگي را در داخل و پس از استقرار در خاك كانادا، به اداره شهروندي و مهاجرت (Citizenship and Immigration Canada) كانادا تسليم نمايد. معمولاً اين افراد به مدت يك سال يا تا زماني‌ كه به خودكفايي برسند، مورد حمايت هاي حكومت فدرال، استان كبك و يا حاميان مالي‌ خصوصي (سازمان‌ها و يا گروه‌هاي مردمي) مي گردند تا نياز‌هاي اوليه آنها مانند غذا، سرپناه و عوارضي كه بايد به استان محل اقامت پرداخت كنند، را تأمين شود. حاميان خصوصي مسئول ارائه حمايت مالي‌ و عاطفي به پناهندگان در مدت دوره اسپانسري يا تا زماني‌ كه پناهنده به وابستگي مالي‌ دست پيدا كند يا زودتر از موعد مقرر، هستند. همچنين دولت كانادا به منظور سازگاري پناهندگان با محيط و كمك به آنها براي ايجاد ارتباط و پيدا كردن حرفه، براي افراد تازه وارد دوره‌هاي زبان انگليسي‌ و فرانسه برگزار مي‌كند.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۵۹:۱۲

مهاجرت به كانادا از طريق پناهندگي شامل دو روش ميباشد كه يك مورد از آن را توضيح خواهيم داد : پناهندگي كانادا با حمايت بخش خصوصي: پناهندگي با حمايت بخش خصوصي به اين صورت مي باشد كه گروه هايي از مردم كانادايي كه به تاييد دولت اين كشور رسيده اند داوطلب مي شوند تا از پناهندگان به اين كشور حمايت كنند كه اين حمايت يك سال مي باشد يا تا زماني ادامه پيدا مي كند كه شخص پناهنده از نظر مالي مستقل شود و با شرايط زندگي در اين كشور وفق پيدا كند. حمايت پناهندگان تحت نظر بخش خصوصي به اين صورت مي باشد كه هنگام ورود شما به فرودگاه كانادا حاميان كانادايي به استقبال شخص پناهنده مي آيند و تمامي امكانات رفاهي از جمله مسكن، خوراك، پوشاك و … را در اختيار شخص پناهنده قرار مي دهند و وي را حمايت مي نمايند.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۳۰:۵۹

مهاجرت به كانادا از طريق كار و كارآفريني :مهاجرت به كانادا انتخاب خوبي براي كارآفرينان است، كانادا به دنبال جذب كارآفريناني است كه پتانسيل راه اندازي شركت هاي نوآور را داشته و مي‌توانند كسب و كاري را ايجاد نمايند. اگر يك ايده خوب داشته باشيد و بتوانيد يكي از سازمان هاي معرفي شده توسط اداره مهاجرت را راضي به سرمايه گذاري در طرح خود كنيد، ويزاي استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت كه توسط آن ويزاي اقامت دائم كانادا اعطا مي شود. دقت كنيد كه شما مجاز به سرمايه گذاري شخصي جهت مهاجرت به كانادا نمي باشيد مگر اينكه سازمان هاي معرفي شده از شما بخواهند تا در سرمايه گذاري شراكت كنيد.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا از طريق كار،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۵۸:۲۵

برنامه نيروي متخصص براي استان كبك براي مهاجرت به كانادا از طريق كار بدين صورت ميباشد كه سيستم انتخاب مهاجرت كبك ، براي نيروهاي متخصصي طراحي گرديده كه براساس نيازهاي اقتصادي، شرايط مهاجرت براي آنها فراهم شده است . متقاضيان نيروي متخصص كبك ، بر اساس فاكتورهاي انتخابي برنامه نيروي متخصص فدرال ارزيابي نمي شوند . سازمان مهاجرت و شهروندي كانادا (CIC) ، معيارهاي انتخاب متقاضيان مهاجرت كبك را اعلام مي كند . متقاضياني كه تحت سيستم انتخاب مهاجرت كبك ، گواهي انتخاب كبك براي آنها صادر شده است مي توانند براي اقامت دائم كانادا درخواست دهند . براي واجد شرايط بودن دريافت گواهي انتخاب كبك ، متقاضيان نيروي متخصص بايد امتياز كافي را تحت سيستم انتخاب مهاجرت كبك كه در جدول زير به آن اشاره شده ،بدست آورند . متقاضيان مجرد بايد حداقل 49 امتياز بر اساس جدول زير بدست آورند . متقاضياني كه همسر يا نامزد رسمي دارند بايد حداقل 57 امتياز كسب كنند .

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا از طريق كار،

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]