ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز برقی تفال
سیگار برگ
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
آموزشگاه آشپزی
دوره های آموزش شیرینی پزی
آموزش کافی شاپ
تور کربلا
تور قبرس شمالی
تور کوش آداسی
تشك طبى
روش هاي مطمئن براي مهاجرت به كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۴۸:۴۰

روش هاي مختلف مهاجرت به كانادا وجود دارد كه بسيار مطمئن و راحت باشد كه يكي از راه هاي مهاجرت به كانادا براي متقاضيان مهاجرت به كانادا كه اخذ اقامت بسيار سريعي را در پي دارد اخذ پيشنهاد كار از يك كارفرما در اين كشور مي باشد. متقاضيان ميبايست مدرك تحصيلي حداقل ديپلم و همچنين مدرك زبان انگليسي را داشته باشند و البته ميبايست در شغل پيشنهاد شده از سوي كارفرماي كانادايي 2 سال سابقه كاري مفيد داشته باشند. بيشترين شغل هاي پيشنهاد شده از سوي كارفرمايان كانادايي شامل: برق، كامپيوتر، آشپزي، جوشكاري، لوله كشي و معماري مي باشد.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۵۴:۵۶

كانادا براي پويا نمودن بازار كار خود و جبران كمبود نيروي كار ماهر خود، هر ساله دهها هزار نيروي كار خارجي از سراسر جهان جذب مي نمايد. به جز شهروندان كانادا و مقيمان دائم اين كشور، تمامي ساكنين كانادا براي كار كردن در اين كشور به اخذ مجوز كار از كشور كانادا يا به طور مشخص از اداره مهاجرت و پناهندگي كانادا نياز دارند. بنابراين اخذ مجوز كار يكي از سريع ترين راه ها براي ورود و در نهايت مهاجرت به كانادا است چرا كه امكان تبديل به اقامت دائم را دارد.

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۹:۵۳:۲۸

واقعيت اين است كه ارزان ترين و آسان ترين راه هاي مهاجرت به كانادا، به دليل درخواست هاي زياد از سرزمين هاي گوناگون براي همه امكان پذير نيست. اولين گام براي موفقيت در اين كار اين است كه شما ماهر باشيد يا به عبارت ديگر در حيطه ي كار و هنرتان از افراد برتر محسوب شويد. _اغلب راه اندازي كسب و كار يا سرمايه گذاري را بهترين راه كسب اقامت اين كشور مي دانند كه سبب اشتغال زايي كانادا مي شود، اين روند در برخي استان هاي اين كشور هنوز هم امكان پذير است اما بايد بدانيد كه راه هاي ديگري هم وجود دارد. _ برخي ديگر گزينه ي كارگر ماهر (Skilled Worker) را بهترين انتخاب مي دانند، زيرا اين كشور هر ساله به حدود ۳۰۰۰ نفر اجازه مي دهد كه تحت آموزش قرار گيرند و بتوانند طي اين سال به كارگري ماهر تبديل شوند. حتي اگر شما پزشك باشيد و از اين طريق اقدام كنيد باز هم بايد طي يك سال خود را به فردي كاملا ماهر و درجه يك تبديل نماييد تا بتوانيد جايي در اين كشور براي خود دست و پا كنيد. _بعضي ديگر هم گزينه ي خود اشتغالي (self-employed) را بر مي گزينند و تصميم مي گيرند مانند يك هنرمند و كسي كه استعداد منحصر به فردي دارد وارد كانادا شوند. با توصيفات بالا براي مهاجرت به اين كشور بايد همه ي افراد در سطح بسيار بالاي مالي يا علمي باشند تا بتوانند ساكن كانادا شوند، پس افراد قشر متوسط چه مي شوند؟ بايد بدانيد كه حتي اين گزينه ها هم موجب كسب اقامت موقت كانادا مي شوند و براي اخذ اقامت دائم در هر سطح علمي و مالي كه باشيد باز هم بايد تلاش كنيد، نكته ي مهم اين است كه در نهايت اگر واجد شرايط باشيد مي توانيد مقيم اين كشور شويد و زندگي با آرامشي داشته باشيد.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۲:۴۲:۱۳

از لحاظ استانداردهاي زندگي ، سازمان ملل متحد ، كانادا را به عنوان يكي از بهترين مكان هاي جهان براي زندگي معرفي كرده است. – امكان مهاجرت قانوني با تمام اعضاي خانواده به صورت قانوني – خدمات آموزشي (تا قبل از ورود به دانشگاه) و پزشكي با هزينه هاي فوق العاده پايين – امكان مهاجرت از طرق مختلف از جمله نيروي متخصص و ماهر و همچنين سرمايه گذاري – واجد شرايط بودن براي شهروندي كانادا ظرف مدت سه سال پس از ورود به كانادا با وضعيت اقامت دائم – برخورداري از مزاياي رفاهي دولت (در صورت ضرورت) مانند امكانات پزشكي رايگان ، آموزش رايگان، بيمه سن يا بازنشستگي ، بيمه بيكاري و غيره. – اجراي حداقل مقررات و قوانين دولتي در هنگام شروع كسب و كار پس ازمهاجرت به كانادا .

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۹ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۰۶:۲۱

در حال حاضر كانادا به عنوان كشوري با يك سياست باز مهاجرپذيري و بيش از 34 گروه قومي مختلف شناخته ميشود. 10 كشور اول مبدا عبارتند از چين، هند، فيليپين، پاكستان، امريكا، انگلستان، كره جنوبي، كلمبيا و سري لانكا شما ميتوانيد تحت يك يا چند روش مختلف براي مهاجرت به كانادا واجد شرايط باشيد. اينكه بهترين روش را بسته به شرايط خاصتان انتخاب كنيد از اهميت به سزائي برخوردار است. ما ميتوانيم به شما راهنمايي كنيم كه بهترين راه را انتخاب كنيد و در زمينه انجام كار به شما كمك نماييم و با مراجعه با سايت اينترنتي ما ميتوانيد از روشهاي مختلف اقامت در كانادا بسته به شرايط خود آگاه شويد .

موضوع:
برچسب‌ها: اقامت در كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۶ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۰۳:۰۶:۵۰

يكي از روش هاي متداول براي مسافرت و گردش در كشورهاي گوناگون، اخذ ويزاي توريستي است. كانادا از جمله كشورهايي است كه متقاضيان زيادي به عنوان ويزيتور كوتاه مدت جهت ديدار با اقوام و آشنايان، بازديد از جاذبه هاي گردشگري كانادا، شركت در همايش و كنگره و يا دوره هاي كوتاه مدت تحصيلي قصد ورود به اين كشور را دارند دولت كانادا به علت كثرت درخواست هاي ويزاي توريستي كانادا، قوانيني بسيار جدي در اين زمينه براي ورود متقاضيان خارجي وضع نموده است؛ البته وكلاي داتيك ضمن آشنا نمودن شما با اين قوانين و تكميل دقيق مدارك، روند اخذ ويزاي توريستي كانادا را تسهيل خواهند نمود.

موضوع:
برچسب‌ها: ويزاي توريستي كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت: ۱۰:۰۳:۵۵

ادامه تحصيل در كانادا و مجارت به كانادا داراي شرايطي ميباشد : دوره‌هاي‌ هنري‌ و حرفه‌اي‌ براي‌ مدارك ‌Certificate و Diploma از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در كالج‌ها گذرانده‌ مي‌شود. ‌ليسانس يا Bachelor شامل چهار سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ است، در بعضي‌ رشته‌ها مانند معماري‌ طول‌ اين‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نيز مي‌رسد. در استان‌ اُنتاريو به‌ دليل‌ طول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 سال‌ است، دوره‌هاي‌ سه‌ ساله‌ نيز وجود دارد. فوق ليسانس يا Master براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌ ليسانس با معدل‌ حداقل ‌B ضروري‌ است. در صورتي‌ كه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد، بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ طول‌ دوره‌هاي فوق ليسانس از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ متغير است. ‌‌دكتري يا D براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در دوره فوق ليسانس مورد نياز است. علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌هاي‌ كتبي‌ استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره ‌دكتري در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سال‌هاي‌ تحصيلي‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو) و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهي‌ از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. طول‌ متوسط‌ دوره‌ دكتري در دانشگاه‌هاي‌ كانادا چهار سال‌ است. البته در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ دكتري بدون‌ دريافت فوق ليسانس و به‌ صورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن ليسانس ميسر است.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

نويسنده :پريسا دانشمند
تاريخ: ۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت: ۰۶:۴۱:۱۰

براي مهاجرت به كانادا برنامه مهاجرتي دولت ساسكاچوآن يكي از روشهاي مهاجرتي به اين استان مي باشد كه به متقاضياني كه قصد كار و زندگي در اين استان را دارند كمك مي كند كه طي دو مرحله براي اخذ اقامت دائم كانادا و شروع زندگي در ساسكاچوآن اقدام كنند. در مرحله اول شما با ارسال مدارك توسط دولت ساسكاچوآن انتخاب مي شويد. دولت ساسكاچوآن نامه اي را براي شما و براي اداره مهاجرت فدرال كانادا مبني بر قبولي شما ارسال مي نمايد. در مرحله دوم؛ متقاضي يا وكيل او پرونده كامل بانضمام نامه تاييديه ساسكاچوآن را براي دولت فدرال ارسال مي كند. دولت فدرال كانادا مراحل دريافت كارت اقامت وسو پيشينه و مديكال را انجام مي دهد. در آخرين مرحله شما وارد كانادا مي شويد. توجه داشته باشيد كه اگر داراي پيشنهاد شغلي از كارفرمايي در اين استان هستيد روند متفاوت است.

موضوع:
برچسب‌ها: مهاجرت به كانادا،

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]