ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز برقی تفال
سیگار برگ
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
آموزشگاه آشپزی
دوره های آموزش شیرینی پزی
آموزش کافی شاپ
تور کربلا
تور قبرس شمالی
تور کوش آداسی
تشك طبى
تحصيل در كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :daneshmandd
تاريخ: 1397/2/28  ساعت: ۱۲

رتبه بندي دوره هاي مختلف تحصيل در كانادا به شرح زير ميباشد : دوره‌هاي‌ هنري‌ و حرفه‌اي‌ براي‌ مدارك ‌Certificate و Diploma از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در كالج‌ها گذرانده‌ مي‌شود. ‌ليسانس يا Bachelor شامل چهار سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ است، در بعضي‌ رشته‌ها مانند معماري‌ طول‌ اين‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نيز مي‌رسد. در استان‌ اُنتاريو به‌ دليل‌ طول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 سال‌ است، دوره‌هاي‌ سه‌ ساله‌ نيز وجود دارد. فوق ليسانس يا Master براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌ ليسانس با معدل‌ حداقل ‌B ضروري‌ است. در صورتي‌ كه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد، بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ طول‌ دوره‌هاي فوق ليسانس از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ متغير است. ‌‌دكتري يا D براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در دوره فوق ليسانس مورد نياز است. علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌هاي‌ كتبي‌ استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره ‌دكتري در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سال‌هاي‌ تحصيلي‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو) و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهي‌ از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. طول‌ متوسط‌ دوره‌ دكتري در دانشگاه‌هاي‌ كانادا چهار سال‌ است. البته در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ دكتري بدون‌ دريافت فوق ليسانس و به‌ صورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن ليسانس ميسر است.

:
برچسب‌ها:

نويسنده :daneshmandd
تاريخ: 1397/2/22  ساعت: ۱۳

تحصيل در كانادا تا مقطع ديپلم به صورت اجباري مي باشد كه دانش آموزان بعداز گذراندن اين ۱۲ سال تحصيلي موفق به اخذ مدرك ديپلم مي شوند و مي توانند وارد دانشگاه شوند بنابراين فرد براي ادامه تحصيل مي بايست شرايط اخذ پذيرش در اين دانشگاه ها را داشته باشد. در كالج ها رشته هاي كاربردي و فني و حرفه اي تدريس ميشود و زبان تحصيل آنان انگليسي نيز مي باشد در واقع تحصيل در كانادا در اين مقطع به زبان انگليسي ميباشد و در پايان به دانشجويان مدرك فارغ التحصيلي كالج داده ميشود. دراين دانشگاه ها مقاطع كارشناسي،كارشناسي ارشد و دكترا گذرانده ميشود و مدرك علمي دانشگاه به دانشجويان اعطا مي شود.از شرايط پذيرش دانشجو در دانشگاه هاي كانادا معدل و نمرات سال آخر دبيرستان دانش آموزان است. زبان تدريس در اغلب دانشگاه هاي كانادا انگليسي و از اين رو دانشجويان ميبايست مدرك زبان آيلتس حداقل ۶ را داشته باشند. يكي از دانشگاه هاي كانادا دانشگاه كبك مي باشد كه بيش از ۸۷۰۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصيل هستند. براي تحصيل در كانادا با كمترين هزينه و تحصيل در كانادا با مدرك ديپلم حداقل مدرك ديپلم و زبان آيلتس ۶ الزامي ميباشد.

:
برچسب‌ها:

نويسنده :daneshmandd
تاريخ: 1397/2/20  ساعت: ۱۰

دانشگاه ها به لطف كيفيت شان در آموزش و تحقيق، در سطح جهاني شناخته شده هستند. مدارك صادر شده از دانشگاه هاي كانادا، معادل مدارك آمريكايي و ساير دانشگاه هاي مشترك المنافع در نظر گرفته مي شوند. دانشگاه هاي كانادا به مقدار زيادي از طرف دولت بودجه دريافت مي كنند؛ به همين علت صرف نظر از مكان و محدوده جفرافيايي شان، همواره كيفيتي بالا دارند. بعلاوه، همگي سطح بالايي از استقلال را در امر آموزش حفظ مي كنند. اين دانشگاه ها طيف گسترده اي از دوره ها و طيف كاملي از مدارك را، از كارشناسي گرفته تا دكترا، ارائه مي دهند و همچنين قادر به صدور گواهينامه ها و مدارك حرفه اي مي باشند. هزينه هاي هر دانشگاه بسته به هر استان، مركز و برنامه هاي تحصيلي، متغير است و براي تحصيل در كانادا بايد از سايتهاي معتبر اقدام نمود .

:
برچسب‌ها:

نويسنده :daneshmandd
تاريخ: 1396/12/10  ساعت: ۱۰

ادامه تحصيل در كانادا و مجارت به كانادا داراي شرايطي ميباشد : دوره‌هاي‌ هنري‌ و حرفه‌اي‌ براي‌ مدارك ‌Certificate و Diploma از دوره‌هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ به‌ دليل‌ شرط‌ ورود آسان‌تر و نداشتن‌ معدل‌ بالا براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها در كالج‌ها گذرانده‌ مي‌شود. ‌ليسانس يا Bachelor شامل چهار سال‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌ است، در بعضي‌ رشته‌ها مانند معماري‌ طول‌ اين‌ دوره‌ به‌ پنج‌ سال‌ نيز مي‌رسد. در استان‌ اُنتاريو به‌ دليل‌ طول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 سال‌ است، دوره‌هاي‌ سه‌ ساله‌ نيز وجود دارد. فوق ليسانس يا Master براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌ ليسانس با معدل‌ حداقل ‌B ضروري‌ است. در صورتي‌ كه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد، بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ طول‌ دوره‌هاي فوق ليسانس از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ متغير است. ‌‌دكتري يا D براي ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در دوره فوق ليسانس مورد نياز است. علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌هاي‌ كتبي‌ استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ پژوهش‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره ‌دكتري در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سال‌هاي‌ تحصيلي‌ تمام‌ وقت، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو) و نوشتن‌ و دفاع‌ شفاهي‌ از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. طول‌ متوسط‌ دوره‌ دكتري در دانشگاه‌هاي‌ كانادا چهار سال‌ است. البته در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ دكتري بدون‌ دريافت فوق ليسانس و به‌ صورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن ليسانس ميسر است.

:
برچسب‌ها:

[ ]